Цене и paketi

Цене и paketi

Прво да дефинишем шта добијаш за неки новац и како разликујем пакете.

Правило 1. Штампана слова су један фонт, писана слова су један фонт, не може заједно.

Правило 2. Ћирилица може сама као фонт? Може! Не треба ти да локализујеш тастатуру, може само и са подразумеваном енглеском и имаћеш ћирилицу. 

Правило 3. Латиница може сама као фонт?Може! Не треба ти да локализујеш тастатуру, може само и са подразумеваном енглеском и имаћеш латиницу. 

Посебни ћирилични, и посебни латинични фонтови имају цену израде од 3000 динара. То јест 4000 ако су у кутијици са меморијским стиком (згодно за поклон). 

Е сад пази! НЕМОЈ ДА СИ ЛЕЊ! Ако наручујеш ћирилично латинични фонт (ту мораш да локализујеш тастатуру) цена израде је 4000 динара, тј. 5000 ако је са кутијицом и меморијским стиком. Ова два фонта, појединачно коштају 6000 дин. или 8000дин. у кутијици, овако ћеш доста да уштедиш!



Prvo da definišem šta dobijaš za neki novac i kako razlikujem pakete.

Pravilo 1. Štampana slova su jedan font, pisana slova su jedan font, ne može zajedno.

Pravilo 2. Ćirilica može sama kao font? Može! Ne treba ti da lokalizuješ tastaturu, može samo i sa podrazumevanom engleskom i imaćeš ćirilicu. 

Pravilo 3. Latinica može sama kao font?Može! Ne treba ti da lokalizuješ tastaturu, može samo i sa podrazumevanom engleskom i imaćeš latinicu. 

Posebni ćirilični, i posebni latinični fontovi imaju cenu izrade od 3000 dinara. To jest 4000 ako su u kutijici sa memorijskim stikom (zgodno za poklon). 

E sad pazi! NEMOJ DA SI LENj! Ako naručuješ ćirilično latinični font (tu moraš da lokalizuješ tastaturu) cena izrade je 4000 dinara, tj. 5000 ako je sa kutijicom i memorijskim stikom. Ova dva fonta, pojedinačno koštaju 6000 din. ili 8000din. u kutijici, ovako ćeš dosta da uštediš!

Идемо на ценовник за наручене фонтове које ти пошаљемо емаилом или преузмеш са сајта.

Idemo na cenovnik za naručene fontove koje ti pošaljemo emailom ili preuzmeš sa sajta.

Ценовник за наручене фонтове запакован у супер кутијицу са меморијским стиком и још неким изненађењем које ти пошаљемо куриром или преузмеш од нас на адреси.

Cenovnik za naručene fontove zapakovan u super kutijicu sa memorijskim stikom i još nekim iznenađenjem koje ti pošaljemo kurirom ili preuzmeš od nas na adresi.