Визија / Vizija

Визија Словца је база ћириличних, латиничних, ћирилично-латиничних фонтова са симболима и бројевима која у себи носи информацију писмености нације у дигиталном облику као и пројекат који још није нико покушао, па што не бисмо били ми први. Зато немој да си лењ! Узми папир напиши слова рукописом својим, сликај и шаљи! 

Визија Словца је да едукује, врши примену личних фонтова, прави изложбе писма различитих старосних група друштва. Визија Словца је да постане пројекат који ће функционисати као живи организам, где сваке године долазе нове генерације које се описмењују и чији рукопис треба да заживи у дигиталном облику.


Vizija Slovca je baza ćiriličnih, latiničnih, ćirilično-latiničnih fontova sa simbolima i brojevima koja u sebi nosi informaciju pismenosti nacije u digitalnom obliku kao i projekat koji još nije niko pokušao, pa što ne bismo bili mi prvi. Zato nemoj da si lenj! Uzmi papir napiši slova rukopisom svojim, slikaj i šalji! 

Vizija Slovca je da edukuje, vrši primenu ličnih fontova, pravi izložbe pisma različitih starosnih grupa društva. Vizija Slovca je da postane projekat koji će funkcionisati kao živi organizam, gde svake godine dolaze nove generacije koje se opismenjuju i čiji rukopis treba da zaživi u digitalnom obliku.